multifunctionele website | Your IT-Solutions, full service internetbureau

De nieuwe website van de KNHS moet alle paardenliefhebbers in Nederland verenigen onder één (online) dak. Van jonge kinderen met een verzorgpony tot ruiters die rijden op topniveau – iedereen moet zich op deze veelzijdige en multifunctionele website thuis voelen. Geen eenvoudige opdracht, want ook hierbij geldt nu eenmaal: zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom is er voor gekozen om de website uit te rusten met de mogelijkheid tot personalisatie. Geregistreerde KNHS-leden kunnen de website persoonlijk maken door een eigen website in te richten en zelf foto’s en vragen in te sturen.

Daarnaast is de multifunctionele website uitgebreid met functionaliteiten die uitnodigen tot interactie. Een forum en een blog vormen een vast onderdeel van de website. In het online kenniscentrum kan men terecht voor specifieke informatie op het gebied van paardensport. Ook is er een webshop ingericht. De multifunctionele website van de KNHS is tot stand gekomen is samenwerking met marketingbureau Hemels van der Hart.

Denk jij ook groots en online? Dan is een multifunctionele website wellicht ook iets voor jou. Wij denken hier graag over mee en zetten dromen om in een schitterend online resultaat. Neem contact met ons op voor meer informatie.