webdevelopment participatie website | Your IT-Solutions, full service internetbureau

Ons Ulvenhout is een participatie website. Het is het antwoord op de vraag waar veel Nederlandse gemeenten mee kampen: hoe kan de gemeente de bewoners bereiken en hoe bereiken de bewoners de gemeente? De participatie website Ons Ulvenhout biedt de gemeente, maar ook andere lokale initiatieven, een platform voor het delen van besluiten, plannen en evenementen met de bewoners. Andersom werkt dit uiteraard ook – bewoners kunnen ook hun ideeën en meningen delen. Als participatie website is dit een verbinding tussen de gemeente, lokale verenigingen en andere initiatieven en de bewoners.

Ons Ulvenhout is opgezet door DoenWerktBeter – vier sociaal betrokken ondernemers die geloven in de kracht van samenwerken. Your IT-Solutions is één van deze ondernemers. Als bureau voor full stack webdevelopment konden wij ervoor zorgen dat het ontwerp van de webdesigner werd omgezet in een perfect werkende participatie website. Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van het CMS Umbraco, zodat de website eenvoudig beheerd kan worden door de mensen van Ons Ulvenhout. Een agenda, een lijst van de meest recente berichten, een twitterfeed en een overzicht van lokale 112-meldingen zijn functionaliteiten die de bezoeker binnen korte tijd over actuele thema’s informeren. 

Een participatie website zoals Ons Ulvenhout is geschikt voor andere gemeenten en andere (overheids)instellingen die een digitale verbinding willen met hun burgers, stakeholders of andere doelgroep(en). Ben je hierin ook geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!