webshop met bestellijst | Your IT-Solutions, full service internetbureau

Dat je echt niet een snelle online onderneming hoeft te zijn om succesvol je producten via het internet te verkopen, bewijst de Vleesch Meesters. Dit is namelijk een leverancier van kwaliteitsvlees – een branche waaraan je wellicht niet meteen denkt bij het woord ‘webshop’. Toch bewijst De Vleesch Meesters met hun webshop met bestellijst die Your IT-Solutions voor hen heeft gerealiseerd het tegendeel!

Het design van de website is gemaakt door Colibri Creation, waarna wij de technische uitvoering ervan hebben verzorgd. Centraal staat de online bestellijst waarmee klanten op een snelle en eenvoudige wijze hun bestelling kunnen doorgeven. Hier wordt automatisch een excel-bestand van gegenereerd, die gemaild wordt naar De Vleesch Meesters. De bestelling wordt afgewogen en de precieze prijs wordt in de factuur vermeld die de klant ontvangt. Hierdoor is het mogelijk om de werkwijze van de ambachtelijke slager om te zetten naar een goed werkend online bedrijfsproces.

De webshop met bestellijst is een WooCommerce shop. De website zelf is ontwikkeld met WordPress en Angular JS.

Zoek jij al langer naar een mogelijkheid om klassieke verkoopprocessen om te zetten naar een goed werkend online bedrijfsproces? Dan is een webshop met bestellijst wellicht ook iets voor jou. We vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is. Neem contact met ons op voor meer informatie!