website met besloten ledendeel en archief | Your IT-Solutions, full service internetbureau

Voor Logia België en Logia Nederland is een website met besloten ledendeel en archief ontwikkeld. Logia brengt christelijk geïnspireerd nieuws naar de media. De nieuwe, door Your IT-Solutions ontwikkelde website heeft een toegankelijke lay-out waardoor het nieuws op een aantrekkelijke manier gepresenteerd wordt. Vanwege de vele bijdrages van gastschrijvers is een besloten ledendeel een onmisbare functionaliteit en de uitgebreide archieffunctie stelt de gebruiker in staat om oudere berichten eenvoudig terug te vinden. Ook wordt het gebruik van foto- en videomateriaal goed ondersteund.

Logia is een denktank met meer dan 150 experts uit heel Vlaanderen die getuigenissen en expertise aanbieden, bedoeld voor de brede media. Logia snijdt vanuit haar visie thema’s aan die alle domeinen van de samenleving bestrijken: economie en welzijn, kunst en cultuur, Europa, duurzaamheid, onderwijs en opvoeding, justitie, sport (ethiek), wetenschap, religie, politiek, etc.

De experts van Logia bieden een meerwaarde voor het huidige nieuwsaanbod door hun benadering vanuit een christelijke inspiratie. Hiermee benadrukken ze facetten die in het huidige publieke debat te weinig aan bod komen. (Bron: logia.be)

Wil jij Your IT-Solutions ook inschakelen voor het ontwikkelen van een website met besloten ledendeel en archief? Neem contact met ons op!